kol 1 2011

I tako prođoše godin@…

Drage vinskopričkoljubke, vinskopričkoljubci i svi ostali koji nas pratite,

jubilarka je na pragu. Sad smo iskusni jednogodišnjaci, stare koske u blogerskom biznisu (ma kakav biznis, posao, ali bez para, za tri schtupidasta ne-imara). I ne slavimo rođendan već zaokružujemo (virtualnu) cjelinu – i hvalimo se da smo izdržali godinu, zadržali duh, ignorirali zlonamjernike…

Stilski smo se profilirali (i vinskoprički i osobno), a time imamo, čini nam se i raznovrsnu publiku. Većina od vas, povremenih ili stalnih čitatelja, prepoznala je i ‘vinskoprički duh’ a to je najkraće rečeno – ‘Think pozitive!’ i/ili ‘Alegria’.

A bila je to ‘jedna plodna blogerska godina’, iznjedrilo se nešto novih blogera, udružilo se nešto starih, umirilo se nešto prastarih (umornih)… Kultura stola je uzlazna, jede se i pije (a i puši) sve kvalitetnije. Vina su sve bolja, ponuda u restoranima šira…

Mi smo zaključili da je najbolje vikendski nestašuk osvježiti novom pričicom, tako da redovito objavljujemo članke ponedjeljkom u 6:00. Sunašce izađe polusinhronizirano sa vinskopričkom objavom.

Ovo je 90. članak. Za lakše snalaženje imamo stranicu Izgubljeni? Možete pronaći članke preko tražilice, po autorima (Carlos, Darko, Zoran), po temama ili tagovima…

Na Facebook stranici imamo 888 fanova. Čitanost je odlična i mi zadovoljni.

I to je to. Želimo si i sljedeće godine dobrih članaka, vjerne publike, yića, pića…

Hvala što nas pratite i sretan nam prvi rođendan!

Carlos, Darko, Zoran

P.S. Za bolje razumijevanje preporučujemo pročitati članak Siniše Pavića ‘Samo je nepce kriterij‘ izišao u jučerašnjem Novom Listu povodom prvog rođendana Vinske Priče.

[wdgpo_plusone]6 komentara to “I tako prođoše godin@…”

 • wineandfood4u kaže:

  čestitam! samo tako i dalje nastavite… 🙂

 • Sideways kaže:

  Dragi vinopričalice.
  Unositi strast u strašću uskraćene živote, biti znalačko društvo u prvim kušanjima prokleto zamamno opisanih boca, voditi na putovanja bez napuštanja fotelje, čak navesti okorjele nikotinske apstinente da zapale svoje prve cigare. Neprocjenjivo.
  Režem nožićem ispod manžete, vrtim svrdlo i oslobađam duha iz boce u vaše ime.
  Hvala.

 • Stanko kaže:

  Čestitam na “prvom” rođendanu i želim Vam još puunnooo priča…
  Ako smijem primjetiti, bilo bi neizmjerno zanimljivo Vaš blog pretvoriti u “pravi” blog, mjesto gdje se diskutira i “raspričava” o popularnim i interesantnim temama a ne samo stranicu na kojoj se “like-a” i ushićeno hvali sve (bez obzira na kvalitetu) napisano.
  Pozdrav
  Stanko, Slavonski Brod

 • Darko kaže:

  Draga Stranputice, što reći, doli hvala velika!!!
  Dragi Stanko slažem se s vama! Evo današnji post koji izlazi u 06 00 prilika je za to! Napišite što mislite o mojoj procjeni onog što vrijedi na hrvatskoj gastro sceni! Dobrodošli! I hvala na lijepim željama i na tome što pratite Vinsku priču!!

 • vinopija kaže:

  Ushićeno like-am 😉
  Godinu dana i Sideways-ov komentar!
  Živio Barba!!!
  😛

 • Darko kaže:

  Poštovani Vinopijo, Dragi Trif, direktorska štreberčino obična!!!! Eto, zasuzi Barbino, po tvom klijentu načeto oko! Fala in!!!!